Få DewesoftX utvärderingslicens

För att få en 30-dagars utvärderingslicens för DewesoftX-programvaran med alla funktioner, fyll i och skicka in formuläret nedan. Uppgifter markerade med * är obligatoriska. Licensen kommer att skickas till dig på den angivna e-postadressen.

Registrering av licens

Om din mätdator har tillgång till internet kan du registrera din DewesoftX-utvärderingslicens direkt i DewesoftX-programvaran. Följ instruktionerna för online-registrering nedan.

Om du inte har tillgång till internet på datorn kan du bläddra ner till instruktionerna för offline-registrering och följa instruktionerna för offline-registrering.

Instruktioner för online-registrering

1. Kör DewesoftX-programmet på din mätdator.

2. Öppna Inställningar och navigera till fliken Licensiering.

3. Ange licensnyckeln som du fick i ditt e-postmeddelande och tryck på knappen Registrera online.

4. DewesoftX ansluter till internet och registrerar din licens automatiskt.

Instruktioner för registrering offline

1. Kör DewesoftX-programvaran på din mätdator.

2. Anslut enheten som är avsedd för den licens du vill registrera.

3. Öppna Inställningar och navigera till fliken Licensiering.

4. Slå på all önskad hårdvara (A/D-kort, CAN osv.), programvarualternativ (om det finns några) och plugins (om det finns några).

5. Ange din information i dessa textfält.

6. Ange licensnyckeln som du fick i ditt e-postmeddelande och tryck på knappen Registrera offline.

7. Kopiera den skapade licensfilen DWX-NNNNN-NNNNNNNNNNNNN.lic från mätdatorn och gå till en annan dator med internetuppkoppling.

8. Dra och släpp din ".lic"-fil till uppladdningsområdet nedan för att registrera din licens.

9. Tryck på knappen Ladda ner för att få den registrerade licensfilen.

10. Spara och skriv över den nedladdade ".lic"-filen över den ursprungliga ".lic"-filen på mätdatorn som skapades i steg 4. OBS: Om du använder Safari måste du ta bort tillägget ".xml" från den nedladdade filen.

11. Starta om DewesoftX-programmet.