20.10.2022

Mesto Akrobatov kot vir tehnološkega razvoja v Zasavju in Sloveniji

V petek, 21. oktobra 2022, sta županja Občine Trbovlje Jasna Gabrič in predsednik podjetja Dewesoft dr. Jure Knez v Trbovljah podpisala pismo o nameri gradnje tehnološkega parka Mesto Akrobatov.

Preberi več »
14.10.2022

Zagrabi priložnost!

Vabimo vas na brezplačen tečaj sestave in spajkanja. Najboljši kandidati dobijo priložnost redne zaposlitve v podjetju Dewesoft. Prjavite se zdaj!

Preberi več »
24.08.2022

Tilen Sotler postal novi izvršni direktor družbe Dewesoft

Dne 23. 8. 2022 je Tilen Sotler postal izvršni direktor trboveljske družbe Dewesoft. Po 22 letih vodenja podjetja bo dosedanji izvršni direktor in soustanovitelj Andrej Orožen prevzel mesto...

Preberi več »
10.08.2022

Prvi internacionalni Dewesoftov poletni tabor - pristno sodelovanje med gospodarstvom in akademsko sfero

Organizirali smo prvi internacionalni poletni tabor “Dewesoft Summer Camp”, na katerem smo gostili študente naravoslovja različnih italijanskih univerz.

Preberi več »
07.07.2022

Odbito na Ljubljanici in Dewesoft biggest bounce

Postali smo partner inovativnega dogodka Odbito na Ljubljanici, kjer smo merili surovo moč obiskovalcev in sodelovali pri podiranju svetovnega rekorda.

Preberi več »
14.12.2021

Umetna inteligenca v poslu: Spletni izobraževalni program

Smo ponosni partner dogodka "ConnectAI": Umetna inteligenca v poslu. Spoznajte najboljših svetovnih raziskovalce na 3-dnevnem spletnem usposabljanju.

Preberi več »

Dewesoft X Programski Paket

Preveri naš nagrajeni programski paket za zajem podatkov in analizo signalov.

Mislim, da sem v prejšnjih e-poštnih sporočilih omenil, kako se je Dewesoft tukaj razpršil, pa tudi nisem vedel, koliko. Danes sem bil obveščen, da podatke pregledava od 50 do 60 različnih centrov, skupaj z osebjem NASA, kar je enako visoko kot vodja celotnega vesoljskega programa.
Še nikoli nisem naletel na tako zelo kompetentno podjetje kot je vaše. Spoštovanje! Vedno boste imeli mojo spodbudo in podporo.
SIRIUS priporočamo kot odličen inštrument vsem, ki nas vprašajo, kako nam je všeč.
Absolutno uživamo v uporabi vaše opreme za zajem podatkov in njene programske opreme. Oni so za nas Porsche 911 za pridobivanje podatkov (moj sanjski avto / naša sanjska oprema za testiranje).
Višji manager raziskav in razvoja je stisnil roko vodji za raziskave in razvoj: "Odločili ste se za pravi instrument." Z Dewesoft instrumenti je delo spet postalo zabava!
Še enkrat hvala za vse nove funkcije, ki so vključene v Dewesoft X programskem paketu. Fantastičen izdelek ki si zasluži, da postane "Microsoft Word" programske opreme za zajem podatkov.
Še enkrat hvala za ves trud in poodporo pri tem projektu! Izjemno cenim vse, kar ste nam pomagali in posredovali.
Želel sem vas osebno napisati in povedati, kako navdušen sem nad izdelki Dewesoft. Celotna ekipa Dewesofta me je navdušila kot izjemno veselo, pametno in predano.
Postopek nastavitev in merjenja v modulu FRF je res navdušujoč. Med vsemi sistemi, ki sem jih imel priložnost videti, je vaš absolutno najbolj enostaven. Geometrija in nastavitev merjenja sta na voljo kot datoteki. Le v nekaj minutah imam meritev, animacijo in vtis o vibracijah. To je enostavno super!
Kombinacija programske in strojne opreme ter vtičnika Polygon je res odlična. In povrhu tega ga lahko uporabimo za veliko različnih stvari. Prav to smo iskali!